Om Jensen & Nielsen

Historien bag

Jensen & Nielsen A/S har eksisteret siden 1977, men selskabet bliver først rigtig aktiveret i 2015, i forbindelse med at Jan Jensen og Henrik Nielsen bliver partnere og medejere af selskabet.

Jan Jensen har været i byggebranchen siden 2000, først som Udviklingschef hos Spæncom og herefter som Udviklingsdirektør for hele koncernen Daugaard Pedersen i Kolding med særligt ansvar for udvikling af byggeopgaver og tilhørende investoraftaler. Jan Jensen var Direktør i 20 ejendomsselskaber, som alle blev veldrevet med betragtelige, årlige afkast for investorerne.

I 2005 bliver Henrik Nielsen ansat som Udviklingschef hos Daugaard Pedersen, hvilket fører til et godt makkerskab og samarbejde med Jan Jensen.

Henrik Nielsens ambitioner om at blive selvstændig bliver til virkelighed i 2010, hvor han træder ud af samarbejdet med Daugaard Pedersen for at blive selvstændig totalentreprenør.

Virksomheden i dag

Efter 5 år hver for sig, fra 2010 til 2015, bliver Jan Jensen og Henrik Nielsen enige om, at det gamle, velfungerende samarbejde skal genskabes. Dette bliver starten på Jensen og Nielsen Gruppen A/S.

Siden da er der blevet projektudviklet adskillige boligkomplekser og erhvervsejendomme i hele Danmark. Vi har hovedsæde i Kolding, men for at kunne imødekomme efterspørgslen efter byggerier etablerer vi i 2016 også en afdeling i København.

Vores fornemste værdier i Jensen & Nielsen Gruppen A/S er tillid, troværdighed og ordentlighed i forholdet til både investorer, forretningsforbindelser og medarbejdere.

En aftale er en aftale, og kunderne skal altid opleve, at de får mere end det, de forventer, og altid til den aftalte pris og leveringstid.

Kvalitet er i højsædet. Målet er at sikre, at kunderne og ikke mindst investorerne vender tilbage, når den næste opgave melder sig.